Ewa Segerdahl © 2010 • Bilderna tillhör oss • 

 

 

 

                       

 

 

 SE VCH O´Flanagan I Ett Nötskal

 

F. 2007-02-05

e: FIN EST LT INT UCH SU(u)CH EECH BALT W-08 Toffedreams Scuff´n Puff - Wilson

u: SU(u)CH O´Flangan Det Ligger I Släkten- Jaffa

Uppfödare: Lena Hägglund Kennel O´Flanagan

Ägare: Ewa & Robban Segerdahl

 

Öga UA  HDAD 0

 

Meriter: SVCH

BIS Inoff GKK

1 HP U KL, 1 Ökl

2:a Lkl 1

Godkänd MH

 

Saknaden efter Pompe blev alltför stor. En flat till kändes som ett måste. Jag ringde upp Lena för jag visste att hon hade en aktuell kull. Kanske har hon någon otingad valp kvar......Det hade hon inte, men jag sa på skoj att jag ju kunde ta den som hon tänkte behålla själv och så blev det faktiskt. Hem kom en pigg valp full i bus. 

 

Jasse är en vänlig och alltid glad gosse med massor av energi och ständigt viftande svans. Vänlig mot allt och alla och vill helst sitta i knät och gosa. Skulle nog önska att han var ett eller två nummer mindre. Han följer Matte vart hon än går till och med in på toan.... för då har ju Matte tid att gosa jättemycket med honom. Älskar gammelmatte och gammelhusse Rolf & Barbro för att de är så snälla och går långa promenader med honom.

 

 Han är en maskulin, muskulös kille med fria rörelser med mycket driv och påskjut. Välkonstruerad med starkt bakställ, stark och fin rygglinje och väl ansatt hals.

 

Jasse är alltid pigg på att jobba och har hunnit med en del meriter på lydnadsplan, i spårskogen och i utställningsringen. Jasse har en enorm förmåga och intresse för apportering och jakt. En fin vilthantering och skulle aldrig komma på tanken att ge upp ett sök. Behöver tid att finna lugnet och en Matte som lyckas bromsa hans iver.

 

Han är en fenomenal storebror och busar gärna med Flinga även om han försöker fly hennes attacker ibland. Han är kanske en aning för snäll och låter Flinga styra och ställa med honom.